1. Nick:ssijgruz
2. Wspó³rzêdne Twojej stolicy i link do profilu Twojej osady:-182/21 http://ts6.travian.pl/spieler.php?uid=111561
3. Ile masz lat? od kilku lat 18
4. Pozycja w rankingu OFF : 846
5. Ile posiadasz jednostek w % do popa? jakie¶ 350
6. Ile czasu po¶wiêcasz na grê w Traviana? tyle ile trwa moja praca
7. Jaki styl gry preferujesz? (agresor, obroñca) obroñca
8. W jakich sojuszach by³e¶ od pocz±tku gry na s6 i dlaczego odszed³e¶? karlay nawy nez nawy - jeden i ten sam sojusz obecnie jest w stanie reorganizacji. niezbyt podoba mi siê to co dzieje siê w nim obrona obejmuje tylko kilku cz³onków a jak cz³owiek (znaczy kobieta) potrzebuje pomocy dostaje burê
9. Jakie masz do¶wiadczenie w grze (inne serwery, nicki, sojusze, osi±gniêcia itd.)? to jest pierwszy serwer
10. Czy jeste¶ atakowany/atakowana przez kogo¶ od nas lub kogo¶ innego? jaki¶ czas temu mia³am fejkowe ataki z waszego sojuszu obecnie nie jestem atakowana
11. Znasz kogo¶ od nas z sojuszu (je¶li tak to kogo)? Nie
12. Do kogo masz najbli¿ej? napieracz
13. Dlaczego chcesz wst±piæ do nas? szukam sojuszu który który nie tylko bierze ale te¿ i daje
14. Napisz, co to jest FS i do czego s³u¿y AKADEMIA. FS to wys³anie wojska na s³abiutk± osadkê ¿eby ochroniæ je podczas d³u¿szej niebytno¶ci w akademii badamy nowe jednostki
15. Napisz co¶ o sobie: mam na imiê Monika nie bêdê pokazywaæ cycków.
Emte napisał:
Patrz±c na wielko¶æ konta to szans pewnie du¿ych dziewczyna na nie ma, ale ja jestem za. Przynajmniej bêdzie weso³o
ekhm... zazwyczaj mê¿czy¼ni twierdz± ¿e nie liczy siê wielko¶æ pêdzelka a to jak siê nim maluje if you know what i mean
podanie odrzucone konto zbyt s³abo rozwiniête